Horoskop för juli....

Månadshoroskop - juli 2008

När Mars rör sig in i ditt relationshus och går samman med Saturnus där i början av juli, bör du vara beredd på att dina relationer till andra kommer att präglas av en del tuffa utmaningar. Förvänta dig inte att du kan få som du vill i alla lägen. Partners kan försöka avlasta sina problem på dig, eller så kan du behöva tampas med kompromisslösa auktoriteter. Vad som än händer känner du hur det hettar till. Under omständigheterna finns det bara ett sätt att hantera svårigheter - genom att se dem i vitögat och köra rakt fram utan att väja. Med hårt arbete och god planering kan konstruktiva lösningar hittas.

Men långt ifrån allt med juli månad är bekymmersamt. Tvärtom bjuds du på rikliga möjligheter att njuta av trevligt umgänge med många roliga stunder. Har du gamla vänner du inte träffat på ett tag är detta en utmärkt månad att återuppta kontakten, i synnerhet första delen av juli. Är du singel erbjuder juli månad dessutom goda tider för kärlek - du behöver inte sakna romantiska äventyr om du inte vill. Allt som rör kreativa projekt och barn har också goda förutsättningar.

Hur spännande månaden än är i termer av kulturella upplevelser, nöjesresor och socialt umgänge, så måste du förr eller senare återgå till ordningen. Slutet av månaden visar sig fruktbart i termer av arbete, speciellt vad samarbete beträffar. Ju mer du anstränger dig i början av månaden för att nå konkreta resultat, desto rikligare skörd kan du förvänta dig mot slutet av månaden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0