dagens horoskop

February 20 ~ March 20 Pisces:
You fell for someone's tricks once, but you're not doing that again. You learned your lesson. .


Your Daily Tarot Card
Go to: Yesterday | Today | Tomorrow
Wednesday, September 24
The FoolThe Fool
The Fool desires to achieve great things in life, but does not always anticipate the hard work required. Full of curiosity and searching for answers, the Fool symbolizes a new beginning and endless optimism. He must be careful in the decisions he makes, as his lack of experience is often a hindrance. While others may avoid taking on insurmountable odds, The Fool will attempt to accomplish near impossible goals with almost reckless abandon.

Fiskarna 19/2 - 21/3

Dagshoroskop - onsdag 24 september

Du går in i en tid när relationer till vänner och studiekamrater blir extra betydelsefulla för dig. Du håller dina känslor för dig själv, men blir också mer känslig för tillvarons dolda beståndsdelar.

Veckohoroskop - vecka 39

Under veckan lär du konfronteras av en rad angelägenheter som orsakar ett slags diffus oro. Mycket hänger ihop med en vetskap om att det finns saker som behöver tas upp till diskussion i nära relationer, som du dock drar dig för att yttra. Saken blir inte bättre av att andra människor har en något fientlig attityd och en stark känsla av att de behandlas orättfärdigt. Du tenderar att vara mer pragmatisk i din hållning, men det hjälper inte när du behöver prioritera harmoni i nära relationer mer än du gör. De närmaste veckorna kommer att präglas av många och långa diskussioner om vad som är rätt och vad som är fel.

Månadshoroskop - september 2008

Avtal sluts under månaden och långsiktiga partnerskap kan konsolideras genom formella överenskommelser. Människor som betyder mycket för dig är beredda att göra allvarliga åtaganden, och det är till din fördel att bli involverad eftersom du inte står särskilt stark när du står ensam.

Medan relationer kan stabiliseras i början av månaden innebär fullmånen den 15 september att plötsliga möten eller resor kan störa dina planer. Stressen är hög vid denna tid, men kan också vara spännande och produktiv. I relationer kan händelseutvecklingen vara tämligen oförutsäg, men samtidigt kan nära relationer fördjupas och sådana känslor som uppstår kan bidra till att förnya ditt erotiska liv.

En del irritationsmoment förekommer; du kan säkert uppleva att du undermineras socialt av människor som tycker annorlunda än du själv. Denna känsla kommer inte att försvinna av sig själv. Det kan finnas en tendens för dig att envist hålla fast i vissa övertygelser alldeles för länge, så försök att vara mottaglig för de ansträngningar andra gör för att vara diplomatiska även när de i övrigt inte är överens med dig. Ett skarpt meningsutbyte runt den 8 september för upp saker och ting på dagordningen som du äntligen har fattat vissa beslut kring efter en lång tids grubblerier och överväganden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0