augusti...

Månadshoroskop - augusti 2009

Såväl fullmånen som nymånen under augusti månad aktiverar de två planeter som förknippas med ditt tecken - Jupiter och Neptunus. Det innebär att augusti ser ut att bli en månad då du kan sätta ord på dina drömmar och visioner och förverkliga några av dem i ditt arbetsliv. Idéerna är många, och kan du arbeta nära en kreativ idéspruta ges också möjligheter till expansion och framgång, i synnerhet om det finns internationella förbindelser med i bilden.


Augusti är också en utmärkt månad att resa, i synnerhet med dina nära och kära. Det är å andra sidan också en månad då du lika gärna kan ta emot besökare som vänner eller släktingar som kommer långväga ifrån. Sådana saker må passa dig fint, men det finns en tendens för din partner att bli lite väl stressad, i synnerhet runt slutet av augusti, när det verkar finns så många uppgifter att ta itu med att det hela kan bli riktigt överväldigande.


Partners tar livet väldigt mycket på allvar just nu, något som kan göra dig lite illa till mods eftersom dina behov ligger mer på inre utveckling och självförverkligande. Men även om du skulle vilja kunna fly undan relationskrav, så måste du till sist förstå att andra människor behöver en ordentlig struktur, något som du inte alls prioriterar. Under de närmaste månaderna får du räkna med att behöva hantera andras olustkänslor, men detta innebär inte att du behöver kompromissa med din egen vision för framtiden. Faktum är att du genom att i så hög grad som möjligt gå din egen väg nu, hamnar i en stark position framme i januari nästa år.


Kommentarer
Postat av: amanda

frågestund eller veckans blogg? gå in & kolla på min blogg & skriv vad du helst skulle vilja att jag ordnar. tack på förhand! :)

2009-08-09 @ 18:44:25
URL: http://rosajordgubbar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0