november horoskop för mig.

Fiskarna 19/2 - 21/3

Dagshoroskop - søndag 1 november

Det är lätt hänt att pengarna går åt idag, och det kan vara mödan värt att vara åtminstone lite återhållsam. Samtidigt är det aldrig fel att investera i något fint till hemmet.

Personliga horoskop

Personliga horoskop
Analys för 3 månader
Relationsanalys

Ditt personliga horoskop baseras på din exakta födelsetid och är därför unikt för just dig. Rapporterna har skrivits av den internationellt erkända astrologen Adrian Ross Duncan

Veckohoroskop - vecka 44

Veckan präglas av hårt arbete och en intensiv kamp som främst handlar om att det råder delade meningar på arbetsplatsen. Starka personligheter är fast beslutna att få sin vilja igenom, men tenderar att agera i lönndom hellre än att vara öppna med det de tar sig för. Partners tenderar att vara obevekliga just nu, kanske på grund av en egen överlevnadskamp. Du gillar inte att behöva göra avkall på dina egna ideal och principer, och det leder till att meningsskiljaktigheter måste luftas. Därmed inte sagt att detta inte också är en mycket gynnsam vecka för dig. En viss tur på det ekonomiska planet kan vara precis vad du behöver.

Månadshoroskop - november 2009

I början av månaden kan du säkert alltjämt känna en viss tillfredsställelse på grund av någon positiv utveckling som har ägt rum i oktober, men vid mitten av månaden känns det desto mer spänt, kanske på grund av någon utveckling som har internationella förvecklingar, eller bara på grund av intensiva diskussioner om principsaker och rättvisa. Även på arbetet förekommer ökad stress, till och med när möjligheterna till expansion ökar. Det kan också finnas en del komplexa undertoner som försvårar relationerna på arbetsplatsen, och romantiska snedsprång där kan inte uteslutas.


Vid tiden för nymånen den 16:e november förekommer en ännu starkare känsla av förvirring kring din framtida inriktning, och din fantasi tenderar vid denna tid att konstruera katastrofscenarier som kan sakna all verklighetsförankring. Kort därefter kommer mycket positiva karriärtrender som för med sig möjligheten till en stabil inkomst från nya källor. Du går in i en period när din ekonomiska situation präglas av mycket större trygghet och säkerhet, men detta kommer inte att hända utan en viss ängslan.


Månadens sista helg bjuder på radikala förbättringar, särskilt i termer av yrkesmässiga och personliga relationer. Det förekommer en lovande internationell utveckling och en ny anda av optimism ger förnyade impulser till expansion.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0