funderarrrrr...

Kråftan 21/6 - 23/7

Dagshoroskop - onsdag 16 september

Det finns goda möjligheter för dig att använda dig av dina talanger och dina kreativa idéer fullt ut idag. Du verkar också ha spenderbyxorna på, men storstilade inköp bör undvikas.

Personliga horoskop

Personliga horoskop
Analys för 3 månader
Veckohoroskop - vecka 38

Den allt överskuggande händelsen på himlavalvet under veckan är den nymåne som äger rum på fredagen, och som faller konjunkt Saturnus och Merkurius. Detta antyder att det finns ett behov av att göra ett allvarligt menat åtagande i förbindelse med ett framtidsprojekt som behöver tid för att verkligen bli till något. Det är en utmärkt tid att dela eller så samman dina resurser med partners, såväl i yrkes- som i privatlivet. En komponent saknas dock fortfarande. Du skulle behöva komma i kontakt med en mycket skicklig person som förmår bringa ordning i alla lösa trådar. En sådan person kan du också hitta, men först om några veckor. Du kan hur som helst vara trygg i förvissningen om att det du initierar nu har framtiden för sig, i synnerhet om det rör sig om kommunikationsprojekt. Fördelaktiga resultat nås på lång sikt.

Fiskarna 19/2 - 21/3

Dagshoroskop - onsdag 16 september

Du har gott om energi att lägga om vardagens alla vanor och rutiner. Dina goda idéer genererar faktiskt öppningar på arbetsplatsen. Ge järnet.

Veckohoroskop - vecka 38

I och med att fredagens nymåne faller i det område i ditt solhoroskop som handlar om relationer, så kan du förvänta dig en avgörande vecka för partnerskap, såväl i privatlivet som i yrkeslivet. Många pusselbitar kommer nu att falla på plats för partners, och man ser på framtiden på ett mer realistiskt sätt än tidigare, något som kan sätta sin prägel på utvecklingen under flera månader framöver. Du kommer att behöva relatera till många nya människor, men dessa visar sig vara oväntat tjänstvilliga. Ändå kan du komma att tycka att människor verkar ha alldeles för mycket att göra, och därmed också känna att krav ställs på dig när det du verkligen behöver är lugn och ro att i det tysta ägna dig åt mer kreativa sysslor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0