Recept: Kladdkaka med polkagris

RECEPT PÅ:


Choklad brownies med


Krossade polkagrisar 


(mintsmak m krispighet)




Ingredienser, 1 kaka

150 gmörk choklad
50 gsmör
2,5 dlströsocker
3 stägg
1 dlvetemjöl
0,75 dlkakao
1 tskbakpulver
75 gpolkagrisar,


krossade
1 stform, 20x30 cm


Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 175*. Smält Choklad och smör i
     en skål över vattenbad. Ställ åt sidan

2. Vispa Socker och ägg pösigt.

3. Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och
     krossade polkagrisar.

4. Blanda den smälta chokladen med äggsmeten.
     Vänd slutligen i mjölblandningen.

5. Lägg ett bakplåtspapper i en form ca 20 x 30 cm
    och häll i smeten.  Grädda mitt i ugnen 30 min.

Prova med en sticka att kakan inte är kladdig.
Ta ut och låt kallna

PS: Vi använde ljuschoklad och 20-25 min i ugnen
den blev mer som en kladdkaka.
Kan lova att det var MUMSIGT VÄRRE!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0